dimecres, 29 de març del 2017

VI JORNADA DE PORTES OBERTES_”JPOM” FAMÍLIES VENIU A CONÈIXER EL MENJADOR!

VI JORNADA DE PORTES OBERTES_”JPOM” FAMÍLIES VENIU A CONÈIXER EL MENJADOR!

Ja portem cinc jornades i aquest any volem repetir l’experiència i donar a conèixer el nostre menjador a altres famílies.

El principal objectiu d’aquesta activitat és que les famílies puguin venir a conèixer com funciona un dia de menjador, dels nostres fills/es, a l’escola i tenir la possibilitat de tastar el que mengen.

Pot ser molt interessant, com a pares, veure com s’organitza un dia de menjador; des del treball a la cuina, com es fa el dinar, com es manipulen els aliments, com es gestionen les dietes especials,... i la feina al menjador, com es gestionen els torns de dinar i com es transmeten els hàbits d’higiene. I observar la relació entre els/les monitors/es amb els nostres nens/es.

També serà molt interessant per totes les persones relacionades amb aquesta tasca. Per això la jornada finalitzarà amb un senzill qüestionari per saber la vostra opinió i que ens ajudarà a valorar aquestes jornades.

La jornada s’iniciarà cap a les 11.30h del matí, quan ens rebi la nostra coordinadora de menjador al vestíbul principal de l’escola, fins que els nens tornin a les aules i aleshores poder tastar amb els/les monitors/res el mateix menjar que han dinat els nostres fills/es (no es dinarà juntament amb els nens per afectar el menys possible la dinàmica del menjador), finalitzant la jornada amb l’esmentat qüestionari.

*Es molt important poder realitzar tota l’activitat “JPOM” complerta.

Aquestes jornades es faran la setmana del 22 al 26 de maig.
Creiem que és interessant per tothom, però sabem que això no és possible, la nostra intenció és fer que un pare o mare de cada classe pugui venir.

Per participar:

Només heu d’apuntar-vos, abans del 28 d’abril, a la llista que trobareu penjada a la porta principal o contestant a l’e-mail que la coordinadora us enviarà. En cas d’haver-hi més de dues inscripcions per classe, farem un sorteig, s’extrauran unes paperetes amb el nom de l’alumne, classe per classe. També es crearà un llista de reserves. Hi ha un total de 20 places.

Si sou seleccionats, rebreu una invitació, mitjançant els alumnes, on s’indicarà dia i hora de la jornada. Agrairíem que confirméssiu la vostra assistència.

Aquest any volem que TOTS els pares/mares de la nostra escola pogueu participar, sigueu o no fixes de menjador.
Només es pot inscriure un familiar per nen/a.

En cas de tenir més d’un fill/a podeu inscriure-us per cadascun d’ells/es, però si sou seleccionats, només podreu participar en una única ocasió.

El menú no tindrà cap cost per les famílies, “El menú del petit” ens convida a tastar el seu menjar.

*No poden participar les famílies que els anys anteriors ja van tenir aquesta oportunitat.

NOVA COMISSIÓ FAMILIA-ESCOLA

Us presentem la nova comissió Família-Escola !!  Aquesta comissió mixta, que es composa per membres de l’AFA i membres de l'escola, té p...