dimecres, 8 de març del 2017

REUTILITZACIO DE ROBA ESPORTIVA

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, des de l’Ampa estem impulsant un projecte de reutilització de roba esportiva de l’escola, que ja vam iniciar el curs passat . El dia 2 de desembre de 2016 vam fer un mercat de reutilització de xandalls de l’escola, que va anar molt bé iara ja és hora de tornar a fer una altre per a què hi pugui participar més gent!

L’objectiu principal d’aquest servei és la reutilització dels xandalls de l’escola per aquelles persones què ho puguin necessitar.

Les famílies que vulgueu col·laborar podeu donar la roba esportiva que ja no utilitzeu per tal que altres alumnes la puguin fer servir ( si us plau, ha d’estar en bones condicions).

Amb la roba que puguem aconseguir farem un mercat de reutilització dels xandalls de l’escola on les famílies que vulguin podran canviar una peça de roba esportiva ( samarreta de màniga curta o llarga, pantaló o jaqueta de xandall) per una joguina o per unconte ( que estiguin en bon estat) i que es donaran a l’escola ( per utilitzar-los a les classes, al pati o a les hores de menjador o acollides).

Per fer la recollida s'ha col·locat una caixa gran a l’entrada principal de l’escola, des d’avui dimecres 8 de març fins al divendres 24 de març. Si durant el curs voleu donar roba esportiva que ja no necessiteu podreu fer-ho a la caixa que habilitarem abans dels mercats o bé podreu enviar un mail a     l ’Ampa i nosaltres ens posarem en contacte amb vosaltres per a recollir-la.

El dia del mercat serà el proper divendres 31 de març a les 16 h. A la porta principal de l’escola.

Gràcies per col·laborar!

Salutacions,

Comissió de reutilització.

AMPA  Pla de les Vinyes

NOVA COMISSIÓ FAMILIA-ESCOLA

Us presentem la nova comissió Família-Escola !!  Aquesta comissió mixta, que es composa per membres de l’AFA i membres de l'escola, té p...