diumenge, 2 de desembre del 2018

Ja s'acosta el Nadal!

Benvolgudes famílies;

Ja s'acosta el Nadal i aviat començarem a guarnir les nostres llars i també la nostra escola per a viure amb els nostres fills i filles els dies màgics que s'acosten.
Des de l'AMPA i la Comissió de Festes, us volem fer una proposta per guarnir l'arbre de Nadal que cada any posem en un racó de l'escola:

Ens agradaria que aquelles famílies que ho desitgeu feu una tarja per penjar-la al nostre arbre ( i a les parets). La podeu fer com vulgueu, amb forma de bola de nadal, d'estrella, de campana, amb forma geomètrica.... i sobretot estaria molt bé que la feu amb els vostres fills i filles gaudint d'una estona per estar junts.

D'aquesta manera el nostre arbre  estarà guarnit amb una representació de les famílies de la nostra escola. També podeu escriure a les targes desitjos o frases per al 2019.

Penseu en posar una corda o cinta per a poder-les penjar. Les targes les podeu posar vosaltres mateixos a l'arbre o bé les deixeu en una safata que hi haurà al costat i nosaltres ens encarregarem de penjar-les!

Volem posar l'arbre el dimecres 5 de desembre i podeu portar les targes fins el dia 20 de desembre i les anirem exposant.

Una vegada més, moltes gràcies per la vostra col·laboració!

NOVA COMISSIÓ FAMILIA-ESCOLA

Us presentem la nova comissió Família-Escola !!  Aquesta comissió mixta, que es composa per membres de l’AFA i membres de l'escola, té p...