dimarts, 12 de setembre del 2017

EXTRAESCOLARS CURS 2017/2018



Benvolgudes famílies, comencem un nou curs, i amb les piles carregades. Us passem informació respecte a les extraescolars del
curs 2017 /2018.

Aquest any les inscripcions es realitzaran, a partir d'un formulari online, que ús passaré a continuació.

El període d'inscripcions serà del dia 12 fins al 26 de setembre. Aquell dia tancarem el formulari, per tal d'extreure la informació.

Les extraescolars s'inicien el dia 2 d'octubre, us enviarem un correu electrònic, comunicant que el grup s'ha omplert i que es realitza l'extraescolar.

En el cas que el grup no s'ompli us facilitarem la possibilitat d'inscriureu al vostre fill/filla en un altre extraescolar que li interessi o restaran en llista d'espera i durant el curs.

Les inscripcions de piscina , es realitzaran com sempre, a partir de demà a la tarda, hi hauran els formularis a l'entrada de l'escola per la porta principal. I s'entregaran allí mateix .

Aquí teniu el full d'inscripció , pels qui ho voleu imprimir . (PISCINA )

https://drive.google.com/file/d/0B9SKOsO7X4DoSk5IWDdyY3VmR2tvVEt1VWR6OUpTV1ZLcGow/view



Aquí teniu el formulari, qualsevol dubte o problema us podeu posar en contacte amb el nostre correu ampapladelesvinyes@gmail.com.

Esperem que vagi tot bé!!!


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecL886yGB5hT-E9_TRaxNZwlk0XKp815Lb20I2hnG2ojmisA/viewform



AMPA PLA DE LES VINYES


Comissió d'Extraescolars

NOVA COMISSIÓ FAMILIA-ESCOLA

Us presentem la nova comissió Família-Escola !!  Aquesta comissió mixta, que es composa per membres de l’AFA i membres de l'escola, té p...