dimecres, 16 de novembre del 2016

COMISSIÓ DE REUTILITZACIÓ

Només resten 2 dies!!!

Benvolgudes famílies,
Des de l’Ampa volem tornar a impulsar el projecte de reutilització de roba esportiva de l’escola, que vam iniciar el curs passat .  L’objectiu principal d’aquest servei és la reutilització dels xandalls de l’escola per aquelles persones què ho puguin necessitar.

Les famílies que vulgueu col·laborar podeu donar la roba esportiva que ja no utilitzeu per tal que altres alumnes la puguin fer servir ( si us plau, ha d’estar en bones condicions).
Amb la roba que puguem aconseguir farem un mercat de reutilització dels xandalls de l’escola on les famílies que vulguin podran canviar una peça de roba esportiva ( samarreta de màniga curta o llarga, pantaló o jaqueta de xandall) per una joguina o per un conte ( que estiguin en bon estat) i que es donaran a l’escola ( per utilitzar-los a les classes, al pati o a les hores de menjador o acollides).
Per fer la recollida es col·locarà una caixa gran a l’entrada principal de l’escola, del dijous 10 al divendres 18 de novembre. Si durant el curs voleu donar roba esportiva que ja no necessiteu podreu fer-ho a la caixa que habilitarem abans dels mercats o bé podreu enviar un mail a l ’Ampa i nosaltres ens posarem en contacte amb vosaltres per a recollir-la.
El dia del mercat serà el proper divendres 2 de desembre des de les 16 h fins les 18h.
Gràcies per col·laborar!
Salutacions,
Comissió de reutilització.

NOVA COMISSIÓ FAMILIA-ESCOLA

Us presentem la nova comissió Família-Escola !!  Aquesta comissió mixta, que es composa per membres de l’AFA i membres de l'escola, té p...