dissabte, 25 de juny del 2016

FESTA 10 E ANIVERSARI DE L'ESCOLADIVENDRES 10 DE JUNY VAM CELEBRAR TOTS JUNTS LA FESTA DEL 10e ANIVERSARI A LA NOSTRA ESCOLA. 10 ANYS CREIXENT!

UN GRAN MOMENT ON PARES, MARES, NENS ,NENES, JUNTAMENT AMB ELS MESTRES VAM PODER GAUDIR D'UN MOMENT GRATIFICANT AMB DIFERENTS ACTIVITATS ORGANITADES PER L'ESCOLA ON ELS NENS I NENES VAN PODER GAUDIR DELS DIFERENTS JOCS EN COMPANYIA DELS SEUS MESTRES I FAMILÍES.

 ES VA FER UNA GRAN EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES DELS 10 ANYS I PER FINALITZAR EL PICA -PICA I LA DEGUSTACIÓ DELS PASTISSOS REALITZATS PER LES DIFERENTS FAMILIES.

I CONJUNTAMENT AMB L'AMPA,LA BOSSA DE REGAL DELS 10 ANYS D'ESCOLA .

DONAR LES GRÀCIES A L'ESCOLA, A L'EQUIP DE MESTRES, A L'EQUIP DIRECTIU, ALS MONITORS DE MENJADOR , A LES CUINERES , AL PERSONAL DE NETEJA, AL PERSONAL ADMINISTRATIU, ... PER TOTA 
LA FEINA FETA DURANT AQUEST TEMPS.PER TAL DE QUE ELS NOSTRES FILLS I FILLES HAGIN GAUDIT D'AQUEST 10 ANYS EN AQUEST ENTORN EDUCATIU TANT FAVORABLE.
DESTACAR LA FEINA DELS MEMBRES DE L'AMPA QUE MICA A MICA ESTEM CONSTRUINT UNA GRAN ESCOLA. GRÀCIES ALS MEMBRES QUE MARXEN I BENVINGUTS/DES ALS NOU MEMBRES.

I PER SOBRE DE TOT ALS NENS I NENES QUE HAN PASSAT I QUE ENCARA HI SON PERQUÈ SÓN ELLS ELS QUE FAN CRÉIXER L'ESCOLA.

SENSE TOTS I TOTES AQUESTA ESCOLA NO HAURIA ESTAT POSSIBLE. SOM TOTS UNA GRAN COMUNITAT EDUCATIVA I ESPEREM QUE CONTINUEM AIXI DURANT MOLTS ANYS MÉS.


TOTS FEM ESCOLA!


NOVA COMISSIÓ FAMILIA-ESCOLA

Us presentem la nova comissió Família-Escola !!  Aquesta comissió mixta, que es composa per membres de l’AFA i membres de l'escola, té p...