dimecres, 8 de juny del 2016

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA

Benvolgudes famílies,

Com tots sabeu ahir dimarts 7 de juny va tenir lloc l’Assemblea Extraordinària de l'Ampa on es va tractar un tema molt urgent com era la renúncia de la presidenta i tresorera de l’AMPA. Un tema que a tots els pares i mares i, sobretot al nostres fills, ens afecta perquè com ja us havíem informat corríem el perill de tenir que dissoldre l’AMPA amb la conseqüència que els nostres fills es quedaven sense mejador, acollida, extraescolars ...i un munt de serveis que gestiona l’AMPA.

Finalment, després d’exposar diferents punts de vista i de ressoldre alguns dubtes de pares i mares, ens plau comunicar-vos que ja han quedat coberts els càrrecs de presidenta i tresorera. I s'ha afegit en aquesta ocasió el càrrec de vicepresidenta.

També es van oferir molts pares i mares per col.laborar o implicar-se d’una forma continuada al nostre equip, com ara les comissions, a partir de l'inici del nou curs.

Van ser molts pares i mares que van assistir a aquesta assemblea, i per això, des de l’AMPA, us volem agrair i donar les gràcies per la vostra col.laboració i participació.

No hem d’oblidar que el més important són els nostres fills i que l’AMPA sóm tots. Així que les portes resten obertes a qualsevol pare o mare del nostre centre que volgui participar al nostre equip.

Salutacions,

Ampa Pla de les vinyes

NOVA COMISSIÓ FAMILIA-ESCOLA

Us presentem la nova comissió Família-Escola !!  Aquesta comissió mixta, que es composa per membres de l’AFA i membres de l'escola, té p...