dijous, 11 de febrer del 2016

SESSIÓ GRATUITA DIVENDRES 11 DE MARÇ . SI FA SOL

US PASSEM UNA INFORMACIÓ QUE L'ESCOLA DE MÚSICA SI FA SOL ENS HA FET ARRIBAR.

Benvolguts/des:

La Núria Batalla, professora de la nostra escola, ha creat un nou mètode d'Iniciació al violí a través de la classe en grup. Amb aquest mètode ha estat editat, recentment, el llibre: VIOLINADES.

Volem  oferir per a tots   vosaltres i a tota la gent que creieu que els hi pugui interessar, la presentació del llibre amb sessió pràctica gratuïta, que farà la mateixa Núria a l'escola de música.

  DIVENDRES DIA 11 DE MARÇ
           A LES 19.30H

No és necessari que sapigueu música, és una sessió  oberta per a infants a partir de quatre anys fins a adults!

Per a una bona organització us demanem, si us plau,  que reserveu plaça: responent a aquest correu, dient-t'ho personalment a l'Ana a recepció o bé trucant al telèfon de l'escola: 608 07 88 58

A través de la classe de grup treballem i potenciem una gran varietat de continguts musicals, com el desenvolupament auditiu, el treball rítmic i melòdic, la capacitat de generar una opinió autocrítica, l'exposició del nostres treball al grup, etc. així com també continguts socials, com el respecte pel treball dels altres, la capacitat d'escola activa, l'empatia,etc.

Ara bé, probablement el component més important i destacable de la classe en grup és la possibilitat d'iniciar un instrument de de zero i sense cap coneixement musical, treballant inicialment sense partitura i a través del cant, el ritme i la vivència musical, aplicant-ho tot al violí.
El llibre VIOLINADES pretén ser una eina entenedora i senzilla per a facilitar el primer contacte amb el violí a través de la classe en grup. Es fonamenta en el treball de l'instrument a través de peces amb lletra per a poder ser cantades, improvisacions, composicions, treball tècnic del violí, on l'alumne participa activament en aquest procés.

US CONVIDEM A VENIR I EXPERIMERTAR-HO EN PERSONA! US SORPRENDRÀ!!

ASSOCIACIÓ MUSICAL SI FA SOL

NOVA COMISSIÓ FAMILIA-ESCOLA

Us presentem la nova comissió Família-Escola !!  Aquesta comissió mixta, que es composa per membres de l’AFA i membres de l'escola, té p...