dilluns, 16 de novembre del 2015

XANDALL SOLIDARI

Benvolgudes famílies,

Des de l'Ampa volem oferir un nou servei a les famílies amb la creació d'un mercat de reutilització dels xandalls de l'escola. Aquest servei té com a objectiu principal l'accès a la roba esportiva amb el mínim cost.

Durant el curs farem dos o tres mercats de reutilització de xandalls de l'escola, per tal de poder aprofitar la roba segons la temporada.

Aquelles famílies que volgueu col·laborar, solidàriament, podeu donar la roba esportiva que ja no utilitzeu per tal que altres alumnes la puguin fer servir (si us plau, ha d'estar en bones condicions).

Per fer la recollida es col·locarà una caixa gran a l'entrada principal de l'escola (al costat del reciclatge de l'oli) del dimarts 17 al dilluns 30 de novembre. Si durant el curs voleu donar roba esportiva que ja no necessiteu podreu fer-ho a la caixa que habilitarem abans de fer els mercats o bé podreu enviar un mail a l'Ampa i nosaltres la recollirem.

Els diners recaptats aniran destinats a diferents entitats del nostre municipi ( Santa Coloma més Capaç, Aliments solidaris, etc).

El dia del mercat serà el proper divendres 11 de desembre de 2015 des de les 15h fins a les 18h.

Gràcies per col·laborar!

NOVA COMISSIÓ FAMILIA-ESCOLA

Us presentem la nova comissió Família-Escola !!  Aquesta comissió mixta, que es composa per membres de l’AFA i membres de l'escola, té p...