divendres, 11 de setembre del 2015

BENVINGUTS A UN NOU CURS !!!!

Hola famílies,

Benvinguts a un nou curs!!!

Us adjuntem una carta de benvinguda de l'Ampa explicant el que fem, com ens organitzem i com ens comuniquem amb vosaltres.

També adjuntem la informació de les Activitats Extraescolars. Els fulls d'inscripció els trobareu a les safates entre les dues portes de l'entrada principal, a partir del 14 de setembre. També us els enviarem per mail.

A més us volem dir:

- Acollides. Fins el passat curs han estat gestionades per l'Ampa íntegrament, contractant el monitoratge mitjançant el Menú del Petit. A partir d'aquest curs les gestionaran directament des del Menú del Petit. Nosaltres col·laborarem amb ells igualment i farem el seguiment; així que podeu seguir posant-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol tema relacionat.

- Xandall. El podeu comprar a Santa Coloma, a la Bugaderia i Tintoreria Blanc i Verd i a la botiga QKdes. Totes dues estan a l'Avinguda Santa Coloma. Tenim previst organitzar un mercat de segona mà a partir de donacions però encara li estem donant una volta. Ja us informarem.


Us recordem que si feu algun canvi en el correu electrònic o no el rebeu o sabeu d’ algú que no el rep, poseu-vos en contacte perquè modifiquem la base de dades.

Salutacions a tots i feliç curs 2015-16!
NOVA COMISSIÓ FAMILIA-ESCOLA

Us presentem la nova comissió Família-Escola !!  Aquesta comissió mixta, que es composa per membres de l’AFA i membres de l'escola, té p...