divendres, 11 de novembre del 2011

NOTA INFORMATIVA
Assemblea General de L’AMPA (19/10/2011)

Desprès de l’Assemblea General de L’Ampa, del passat dimecres 19 d’octubre, i donada la mínima assistència de pares (13 famílies de 260), detallem, perquè creiem que es necessari per a la vostra informació, alguns dels temes tractats:

- Vam comptar amb la presencia de l’Alcalde de Santa Coloma, que ens va explicar les 2 propostes del Pla de Mobilitat i que ens afecta directament; ja que en modificar el sentit d’alguns carrers, evitarem que tota la circulació d’entrada al municipi passi per davant de la nostra escola.

- Detallant el Balanç dels curs, vam fer un resum de les activitats i gestions que realitza l’Ampa (Extraescolars, Menjador, Consell Escolar, Acollides, Llibres de text, Socialització de llibres de text, Casal d’estiu, Xandall, Xerrades, Festes, Gimcanes, etc...)

- Aprovació del Balanç del curs 2010-2011
Amb ingressos tals com subvencions, quotes de l´AMPA i beneficis de la nostra gestió.
I despeses com la compra de dos pissarres digitals per l’escola, cortines per les aules de biblioteca e informàtica, material per les acollides i extraescolars, carta que fa l’AMPA als Reis Mags per totes les aules de l’escola, regal del DVD, despeses de les diferents festes i gimcanes que es realitzen durant el curs, aportacions econòmiques per poder engegar el projecte de socialització de llibres, pagament de la meitat de l’activitat d’escacs a primària, trobades esportives, etc…

- Aprovació del Pressupost per al curs 2011-2012

- Renovació de la Junta Directiva de l’Ampa.
Després de 3 anys, hi ha hagut canvi a la Junta. Només canvia la presidenta i es mantenen els càrrecs de Secretària i de Tresorera, continuant les mateixes persones que fins ara.

Gràcies a tots aquells que hi van participar.
Ens sap greu que no hi hagi vingut més gent. No oblideu que la vostra opinió com a pares és molt important i el lloc per ferla sentir és en aquestes reunions.

Us volem recordar que, per qui vulgui participar activament en l’Ampa, les nostres reunions són el primer dilluns de cada mes i que volem la vostra col·laboració i les vostres idees per continuar el què fem i engegar nous projectes i activitats.


L’AMPA
Novembre 2011

NOVA COMISSIÓ FAMILIA-ESCOLA

Us presentem la nova comissió Família-Escola !!  Aquesta comissió mixta, que es composa per membres de l’AFA i membres de l'escola, té p...